2013; een top jaar!

Ik wilde iets doen om te laten hoe 2013 me heeft veranderd. Dus besloot ik om mijn CV te updaten! Voordat ik naar Afrika was geweest deze zomer, deed ik eigenlijk niet zoveel voor de wereld. Maar de reis heeft me zo laten inzien dat het echt nodig is om iets te doen, dat ik besloot om dat ook echt te doen. Dit zijn dingen zoals het licht uit doen als ik het niet nodig heb en kouder douchen, maar ook iets voor de mensen op deze wereld en anderen aanzetten om dat ook te doen.

In mijn CV zullen dus ineens een hoop dingen komen. Veel zal er al in staan, maar een aantal dingen ook nog niet. Ik zet alles wat ik dit jaar heb gedaan erbij en zal er kort een uitleg bij geven. Zo hoop ik een samenvatting te maken van de verandering naar wereldsupporter.

Ik zal in 2014 verder gaan met het vertellen van speciale momenten uit mijn reis waar ik net na mijn reis al mee begonnen was.

Follow the author: Jules
More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]