Worldmapping, reis naar Uganda

Eind Juni ben ik in aanraking gekomen met worldmapping, een organisatie die reizen voor jongere naar bepaalde 3e wereld landen organiseert. Ik kreeg een mail dat er een reis voor vanuit school werd georganiseerd. Ik was meteen geïnteresseerd maar zat op het begin nog wel te twijfelen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen het avontuur aan te gaan en heb ik me ingeschreven. Er was een te grote opkomst dus was er een selectie. Gelukkig ben ik gekozen en kan ik binnenkort deze waarschijnlijke prachtige reis meemaken.

Voordat ik bezig was met deze reis hield ik me amper bezig vrijwilligerswerk. Door de inzamelingsprojecten die we als groep al hebben gedaan en doordat er met zijn allen zo naar 'De grote reis' word toegeleefd denk ik daar nu anders over.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of joaquin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.