Eindejaars mijlpalen: dankjewel geheime reclamemakers en trouwe (en niet-zo-trouwe) lezers!

Zoals ik al zei: ik weet niet wie er stiekem reclame heeft gemaakt, maar mijn verhalen over het leven en (vrijwilligers-)werken in Zuid-Amerika bereiken elke maand meer en meer mensen! De verrassing van de maand was wel dat meer dan 800 mensen ¨Sinterpost op rijm¨ (zie ¨mijn blogs¨ ook hier) op het wereldwijzer reisforum hebben gelezen, over het werken met álle mensen hier in Quito.

Daarnaast heeft de teller op nellekereckers.waarbenjij.nu de magische grens van 20.000 ruim overschreden, dat is 1.000 meer dan de afgelopen maand!

En er stond voor de kerst ook weer een verhaal in de 8.100 exemplaren van het Forum: iedereen weet nu van die gecompliceerde douchebeurt die zaterdagochtend in het gehucht Zumbahua, dankzij de publicatie van ¨De Enkele Doucheknop voor automatisch warm water.¨ (ook te vinden bij ¨Mijn blogs¨.)

Naast facebook, mijn eigen blog en mijn berichtjes hier, begint het toch al ergens op te lijken! Ik ben hopeloos achter met mijn lonelyplanet- en travel blog, maar daar heb ik deze ¨vakantie¨ mooi tijd voor!

Meer goed nieuws? Jawel! Het kerstfeest op de markt was een enorm succes (zie ook: ¨Echt kerstfeest met plastic tuinstoelen en tl-verlichting.¨) en dankzij het verhaal daarover zijn er ook weer nieuwe donaties binnen voor een volgend evenement of materialen hier!

Ik zeg: we gaan (met veel plezier) gewoon nog even door... ik ben pas iets meer dan 4 maanden hier, en ik heb nog zo´n 16 maanden in Zuid-amerika te gaan, waarvan 1 of 2 maanden nog hier in Quito!

Wie trouwens na het oliebollen bakken niet meer weet wat te doen tijdens het wachten op het nieuwe jaar: er staan ook weer drie nieuwe verhalen in Ecuadoriaanse kerstsfeer op de blog... Over hoe ik deze week twee keer (kerst?-) beroofd werd, over de afterparty met de Zusters van de Goede Herder en over het alternatief voor swingen met revalidatie-patienten: Simon & Garfunkel op het dakterras :).

Nogmaals dankjewel geheime reclame-makers en trouwe lezers, en tot snel!

P.S. Oh ja... er ís dus een volg-deze-blogger-knop onderaan :D

Voor mijn project Imagine all the people werk ik in 2,5 jaar in verschillende landen als vrijwilliger en schrijf ik minstens elke maand een stukje over mijn ervaringen in verhaal-vorm. Op die manier wil ik proberen om mensen met elkaar in contact te brengen, om hun blikveld een beetje te verruimen zodat ze zich wat meer bewust worden van hun eigen positie in die wereld. Via verschillende media probeer ik zo de doelen van het project te bereiken: de wereld een beetje beter maken en anderen inspireren om op hun manier hetzelfde te doen.

Wil je meer weten over dit project (wat doe ik precies, waarom en hoe) wil je weten wie ik eigenlijk ben, of wil je me volgen (met álle foto´s bij mijn verhalen) kijk dan eens op: httppublic://blog/imagine_all_the_people_forum_dec_2013_0.pngtinkywong.webnode.nl of vind project Imagine all the people op facebook. www.facebook.com/pages/Project-Imagine-all-the-people/210147532462086 Groetjes uit Ecuador!

Image
Follow the author: Nelly2012
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Je wordt beroemd! Nou ja, ik

Je wordt beroemd! Nou ja, ik lees in ieder geval nog iedere keer erg graag je blogs!

Met een speciale dankjewel

Met een speciale dankjewel voor jou als trouwste lezer van allemaal, Dennis ;) Als ik ooit inderdaad beroemd wordt, ga ik je voorstellen als VIP :P En nog de beste wensen uiteraard! Groetjes!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2