Christmas

Het is tweede kerstdag en dat doet me denken aan de kids uit het jongensweeshuis die als het goed is het kado van Zuzanna en Audrey hebben ontvangen, dat ze konden sturen na het winnen van de fotowedstrijd. Ik hoop dat zij daar net zo een fijne kerst hebben als ons, en ondanks ze het niet zo goed hebben als ons toch kunnen genieten van het samen zijn.

De afgelopen week heb ik mijn tijd deels doorgebracht met het kijken van Serious Request en ik ben dan ook super blij dat de radio DJ's weer zo'n enorm bedrag hebben kunnen ophalen. Ik heb daar ook zeker een bijdrage aan gedaan, door een aantal keren te sms-en, een t-shirt als kerstkado te kopen en een liedje aan te vragen door een bedrag te doneren.
Na het doen van mijn vrijwilligerswerk voelt dit zeker niet als verplichting maar meer als een automatisering. Ik wil dolgraag bijdragen aan een beter leven voor anderen! En dat het op zo'n manier ook nog eens zo in de media aandacht komt is geweldig. Mede daarom vond ik Eat Sleap Rave Repeat, het lied dat een beetje centraal stond in deze actie, een wereldsupporter song waardig.

Laatst vroeg een vriendin aan mij hoe dat nou eigenlijk is vrijwilligerswerk, en voegde eraan toe dat ze eraan zat te denken in de zomervakantie misschien een maand te plannen. Ik was verrast maar vond het super dat ik nu al mensen heb kunnen inspireren.

Ik kan niet wachten om 7 januari te vertrekken naar Kenia, en ik hou jullie op de hoogte!

Follow the author: larissanagtegaal
More contributions of WorldSupporter author: larissanagtegaal
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hou ons idd op de hoogte!

Hou ons idd op de hoogte! Veel plezier in Kenia!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1