Dagelijks leven en het is bijna zo ver!

In het dagelijks leven doe ik wel iets aan vrijwilligerswerk. Ik heb wel een tijdje een team bij het korfballen getraind. Super leuk! Ik vind sporten leuk en om de kindjes iets te leren was echt een uitdaging maar super gaaf! Verder geven wij onze kleren meestal aan een organisatie die deze kleding naar mensen brengen die het minder hebben. Dus ik doe niet super veel vrijwilligerswerk. Daarom vindt ik het ook zo leuk dat ik dit ga doen! Ik vind dat je je moet inzetten voor mensen die het minder hebben, als je hier de kans voor krijgt. Dit lijkt mij gewoon super leuk.

Overmorgen gaan we al, spannend! Spullen zijn bijna helemaal ingepakt, de laatjes dingetjes worden geregeld. Ik heb er zo veel zin in! Zo'n grote ervaring die ik nooit zal vergeten.

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: ellenvandoormalen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
551