Mijn wereldsupporter song

Voor mij is het liedje 'Man in the mirror' van Michael Jackson het perfecte wereldsupporter liedje ([http://www.youtube.com/watch?v=PivWY9wn5ps])

Het liedje gaat over de wereld helpen door eerst jezelf te veranderen. Dat je niet alleen egoïstisch bezig bent maar ook aan anderen denkt. De tekst 'I'm gonna make a change' en 'starting with the man in the mirror' laat zien dat je eerst jezelf moet veranderen voor je anderen kunt helpen.
Met de zin 'It's gonna feel real good, gonna make a difference, gonna make it right.' bedoelt Michael Jackson dat het goed is om andere mensen te helpen en dat het een beter gevoel geeft. Hiermee kun je mensen aansporen anderen over heel de wereld te helpen.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Romy_Schellekens
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.