Het is bijna zover! 25-12-13

Nog maar 3 dagen en we vertrekken naar Uganda! Wat heb ik veel zin zeg!
Ik hoop daar veel op te kunnen doen van hun cultuur, over hoe zij leven. En natuurlijk het aller belangrijkste is dat ik hoop dat ik ze kan helpen en weg kan gaan met een goed gevoel. Waarschijnlijk als ik weer terug ben in het welvarende Nederland, zal ik nooit meer zo kijken naar onze levensstijl zoals ik dat nu doe. Pas als je echt gezien hebt hoe anderen leven, zul je pas echt beseffen hoe goed wij het wel niet hebben en zal je mij denk ik niet snel meer horen klagen!
Ik heb er echt super veel zin in en weet zeker dat ik weer met een goed gevoel terug kan keren naar Nederland!

Follow the author: Manouk Ramselaar
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Manouk Ramselaar
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]