ik als wereldsupporter!

Mijn naam is Emma!
ik ben (net) 16 jaar, doe aan boksen en zit op vwo tto jaar 4!
Verder werk ik als vakkenvuller in de supermarkt. Maar ja dat is allemaal heel oppervlakkig! want wat ik ook ga doen is naar Uganda! En dan kijk ik naar een hele andere kant van mezelf.

Ik wil heel graag iets goeds doen in deze wereld, echte mensen levens aanraken. Afgelopen zomer vakantie heb ik mijn lange krullen in geruild voor een korte bob en mijn haar gedoneerd! Daar begon het groten deels mee. Ik wilde graag verder met goed doen toen ik erachter kwam wat dat voor iemand kon betekenen. Daarom toen ik hoorde dat er vanuit school een expeditie werd georganiseerd heb ik mij meteen opgegeven!

Ik zou mezelf beschrijven als zelfstandig, sociaal en vrolijk! Ik heb ontzettend veel zin om goed te doen in een geweldig land en kan ook echt niet wachten! De acties die we zover hebben gedaan vond ik ook geweldig om te doen, het liet me ook zien hoe begaand andere mensen waren in wat ik ging doen! Dat vond ik prachtig om te zien. Nu kan ik ook niet wachten om te ondervinden wat Uganda met mij gaat doen als persoon! Ik kijk er nu al naar uit om na die twee weken in de spiegel te kijken en misschien wel een heel ander persoon te zien!

Liefs Emma

Follow the author: Emma Hoogestijn
More contributions of WorldSupporter author: Emma Hoogestijn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Gaaf! Veel succes en plezier

Gaaf! Veel succes en plezier in Uganda!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1