Voorbeeld: "Lekker fairtrade gegeten met mijn vriendinnen afgelopen avond!"

'Elke woensdag eet ik samen met mijn acht beste vriendinnen. Afgelopen woensdag kwamen ze bij mij eten en heb ik besloten er een thema aan te verbinden: 'fairtrade'. Een echt lekker recept zoeken was zo makkelijk nog niet. Wanneer is iets nu precies fairtrade?

Uiteindelijk heb ik besloten gevulde paprika's te maken en daarbij natuurlijk alleen gebruik gemaakt van eerlijke en natuurlijk ingrediënten. Op de volgende site kan je het gerecht vinden: httppublic://blog/fairtrade_diner_large_0.jpgwww.smulweb.nl/recepten/710976/Fairtrade-gevulde-paprikas.

Maar ook op deze site staan veel lekkere fairtrade recepten: httppublic://blog/fairtrade_diner_large_0.jpgfairtrade.nl/Recepten.aspx.
Als toetje heb ik appel-peer-crumble met chocolade noten gemaakt.

We hebben heerlijk gegeten en tijdens het eten recepten uitgewisseld over andere lekkere fairtrade/biologische recepten gerechten. Ter afsluiting heb ik ze een chocolade reep van Tony Chocolony meegegeven.

Omdat het zo'n geslaagde avond was hebben we afgesproken in het vervolg eens in de twee maanden fairtrade te koken!'

Image
Follow the author: JoHo Worldsupporter
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]