Presentatie gehouden over Uganda op mijn school

Ik ben in september begonnen met een nieuwe studie.
Hierbij moest ik snel iets vertellen waar ik trots op ben. toen kwam al heel snel natuurlijk het avontuur in me op wat ik in Uganda heb beleeft. Ik praat nog vaak met mensen over vrijwillergers werk in ontwikkelingslanden. afgelopen week was ook de radio actie van 3FM, Toen ik deze actie zag dacht ik meteen aan de actie`s die ik heb gedaan met mijn (oude) klas voor Uganda. we hebben een schitterend bedrag opgehaald, en mooi/goed werk verricht.

In dit filmpje vertel ik snel hoe mijn reis naar Uganda was. het filmpje stopt helaas in het midden van mijn verhaal, omdat de geheugenkaart vol was van mijn telefoon.

Ik blijf het zeggen dat het een super ervaring was om nooit meer te vergeten.

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: sjoerdtros
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Presentatie gehouden over Uganda op mijn school
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]