Uganda, here we come!

Bijna is het zover, over 5 nachten gaan we naar Uganda! Ik heb er zo veel zin in. Ik kan bijna niet wachten. Iedereen is druk bezig met de voorbereidingen maar ik weet nog niet wat ik allemaal mee moet nemen. Toch die broek, of eerder een extra t-shirtje? Ben ik niet iets vergeten, heb ik genoegd deed bij me? Hopelijk komt alles goed en dat zal ook wel. We gaan daar echt een hele leuke tijd beleven. Ik hoop veel mensen te kunnen helpen en ook dingen te leren. De laatste dingetjes inpakken en dan kunnen we vertrekken!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Heel veel succes en ook wel

Heel veel succes en ook wel plezier in Uganda!!! :D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of ellenvandoormalen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1