lessenMarathon

we hebben op een donderdag samen met alle leerlingen die mee gaan naar uganda een lessenmarathon op onze school gehouden. Dit was een groot succes.

Het begon om half 9, alle leerlingen werden in groepen verdeeld en kregen een uitleg over wat ze deze dag stond te wachten. en ik heb samen met nog een meisje uit de Uganda groep Femke een powerpoint presentatie over Uganda gemaakt en een kleine quiz.

Hierna kregen alle leerlingen een programma met waar ze ieder lesuur moesten zijn, er waren hele leuke lessen bedacht zoals jambee, dichten maken, haken en nog veel meer.

Wij als groepen hielpen overal mee waar we konden. tussendoor waren er verschillende pauzes waar wij zorgden dat er wat te drinken en iets lekkers klaar stond.

's avonds gingen we met zn allen een maaltijd klaarmaken het was super lekker en iedereen hielp er aan mee.

we zijn de nacht doorgekomen met een lange quiz, hierna waren er nog een paar leuke lessen en we hebben het gezamelijk afgeloten met een les infinetie, dit is een work-out deze werd gegeven door een van onze sportdocenten.

Het was allemaal geweldig geregeld alles was goed gegaan en we hebben er ook nog een mooi sponsorbedrag aan overgehouden.
Wat wil je nog meer!!

Follow the author: MaartjeVanBeek
More contributions of WorldSupporter author: MaartjeVanBeek
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]