Bijna zo ver!

De spanning stijgt hier, over 6 dagen stappen we met z'n alle op het vliegtuig! De zenuwen beginnen nu toch echt wel te komen. Na maanden acties en hard werken is het bijna daar: Wij gaan naar Uganda!Avontuur gegarandeerd, netzoal shock, heimwee en god weet wat nog meer! We zien het allemaal wel gebeuren!
Nu nog de laatste checklist ( tienduizend keer!!) afwerken, en dan helemaal klaar voor vertrek!Een tip voor een andere groep: Relax! zorg dat je sopukllen er ruim optijd zijn en maak je maar niet teveel zorgen. Je staat op het punt iets geweldigs te doen! Een heuze berg te verzetten en natuurlijk iets goed bijdragen aan een werelde waarin goed doen vaak vergeten wordt! Maar gelukkig zijn er mensen zoals jij, wij, worldamapping ( en dergelijke) en wereldsupporter! Andere stimuleren om goed te doen kan een verschil maaken, misschien niet op wereldschaal, maar ik denk dat als we het voor elkaar krijgen om in de beperkte tijd die we daar hebben zoveel mogelijk levens kunnen verbeteren, licht brengen, dat we dan ontzettend trots mogen zijn.
En dat zal ik ook zeker zijn!
Hopleijk heb ik komende week nog tijd om iets te plaatsen voor dat ik ga, in ieder geval sta ik te springen om op deze reis te gaan!
Veel Liefs,
Emma

Follow the author: Emma Hoogestijn
More contributions of WorldSupporter author: Emma Hoogestijn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Heel veel succes in Uganda!!

Heel veel succes in Uganda!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1