Voorbeeld: "Wereldsupporter in beeld"

'Wereldsupporterspandoek die ik samen met mijn klas heb gemaakt op school in Embulbul, Kenia. Het is voor zover ik het weet geen bestaand ontwerp, maar het heeft iets symbolisch. Centraal staat de zon en de handjes (van mijn leerlingen) reiken naar de zon. Deze kinderen verdienen een kans op een beter leven dat is wat Wereldsupporter voor mij betekent!'

Image
Follow the author: JoHo Worldsupporter
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]