Voorbeeld: "Mijn WorldsupporterSong"

'Dit is voor mij mijn WorldsupporterSong omdat ik hier een Afrika-gevoel van krijg (en mijn familie ook). Toen de Ugandese groep dit voor ons zong zat de hele Nederlandse groep (mijn klasgenoten met wie ik in Uganda was) met tranen in hun ogen en dat vond ik mooi. Jongeren die samen komen en zijn, en dat we dit allemaal mee hebben mogen maken met elkaar en voor elkaar.'

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: JoHo Worldsupporter
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]