Verder door het leven als Wereldsupporter

Door deze ervaring ga ik voortaan bewuster leven. Ik geniet meer van de kleine momenten en denk regelmatig terug aan de reis. Ook koop ik vaker fair trade producten en ben ik bewuster van het doen van uitgaven.

In de toekomst wil ik graag nog een keer terug naar een ontwikkelingsland. Als ik mijn foto's terug kijk krijg ik alweer heimwee.

Iedereen bedankt voor het mogelijk maken van deze reis!

Liefs,

Shanna

Contributions, Comments & Kudos

Bewuster leven? Hoe? Wat doe

Bewuster leven? Hoe? Wat doe je anders? Ik ben super benieuwd! :O

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Shanna van Breukelen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.