Presentatie over Uganda

Een tijdje terug hebben we met de klas een presentatie gehouden voor familie, vrienden en geïnteresseerden. De zaal zat aardig vol, dus het was erg spannend.

Die avond heb ik verteld over mijn ervaringen in Uganda, en de hoogtepunten. Ik vertelde dat ik het bijzonder vond om op huisbezoeken te gaan en de 'echte' armoede te zien, en te zien hoe blij de mensen waren toen ik met ze op de foto wilde. Ook vertelde ik dat ik de vriendschappen tussen kinderen mooi vond om te zien, omdat bijna iedereen arm in arm liep, zelfs jongens. Het weekendje bij Lake Bunyonyi was natuurlijk ook een hoogtepunt, al was dat voor ons een 'vrij' weekend. In dit weekend heb ik gezien hoe mooi Afrika is, en in wat voor een ander stukje wereld je dan eigenlijk bent.

Ook lieten we filmpjes zien die we hadden gemaakt. In mijn filmpje waren 4 dansende en zingende kinderen te zien die een klasgenoot en mij naar de top van een van de bergen van Lake Bunyonyi brachten. Deze kinderen gingen spontaan dansen en zingen voor ons!

Verder heb ik mijn foto's en collages aan al mijn geïnteresseerde familieleden en vrienden laten zien, en aan elke foto zat wel een verhaal vast. Iedereen vond het een bijzondere ervaring.

Als bewijs heb ik een aantal foto's toegevoegd. Op de eerste foto zie je mij net voor de presentatie. Op de tweede foto zie je een van de foto's van de huisbezoeken in Uganda waar ik over vertelde. En op de derde foto zie je een door mij gemaakte collage, die door veel familie en vrienden is gezien. Ik heb ook een heel groot fotoboek laten maken met de mooiste foto's. Hier wordt nog regelmatig in gekeken..

Related resources on WorldSupporter: 
Image
Follow the author: Shanna van Breukelen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Super mooie foto's. Goed om

Super mooie foto's. Goed om te zien dat je het zo leuk heb gehad!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1