Laatste blog vanaf hier

Wat kan een maand snel voorbijgaan. En nog steeds heb ik nog geen volledig besef van het feit dat ik hier ben... zo apart!

Deze dinsdag was A. small jarig. In Galleria hebben we een heel gaaf paar sneakers gescoord voor zn verjaardagsgeld. Alle jongens waren bij thuiskomst jaloers. We aten, wat ook voor mij de eerste keer was, bij de KFc.

Woensdags zijn we, heel bizar, wezen schaatsen met zn 5en. In het shoppingcenter is namelijk gewoon een kunstijsbaan. Als echte Nederlanders konden we de mogelijkheid natuurlijk niet voorbij laten gaan!

gisteren was het alweer tijd voor de byebye braai. De meiden hadden heerlijk Zulu- en standaard Palm Tree-eten gemaakt. Met de vrijwilligers hadden we een dansje ingestudeerd op Hakuna matata. Daarna hebben we met iedereen een typische hollande stoelendans gedaan. Alle kinderen waren enthousiast en we hebben echt nog een superavond met de hele familie gehad.

nu staat de koffer ingepakt klaar en over minder dan een uur begeven we ons alweer naar het vliegveld. ik heb van elke dag genoten en zal deze reis en alle lieve mensen die ik heb ontmoet zeker nooit vergeten!!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of neelklappe
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.