Dunya Festival Rotterdam

Op eerste pinksterdag heb ik samen met een aantal andere wereldsupporters op het Dunya Festival in Rotterdam gestaan. Jorinde had spullen meegenomen van de Wereldwinkel die mooi waren uitgestald in onze kraam. Ik had een collage van mijn Filipijnse foto's meegenomen en opgehangen en nog wat armbandjes die over waren van de armbandjesactie. Alles wat verkocht zou worden zouden we schenken aan de stichting waar ik voor heb gewerkt, St Martin de Porres. Het was een zeer warme dag en hoewel de meeste bezoekers van het festival geïnteresseerd waren in de muziek heb ik toch nog een aantal mensen kunnen spreken. We hebben met (bijna) iedereen die even bij onze kraam stil stond een praatje gemaakt over vrijwilligerswerk/Wereldsupporter/ en onze ervaringen in de Filipijnen. Ook hebben we een kennistest laten invullen zodat mensen zelf kunnen zien wat hun Wereldsupporter gehalte is. In totaal zijn er 60 testen ingevuld en hebben 20 mensen hun e-mailadres achter gelaten om op de hoogte te blijven van Wereldsupporter. Naast deze groep hebben we wel met meer mensen gesproken maar natuurlijk wilde niet iedereen een test invullen of zijn/haar e-mailadres achter laten. Wel weet ik zeker dat deze mensen toch wel even stil hebben gestaan bij de situatie in de wereld. Helaas hebben we niet heel veel spullen kunnen verkopen, maar toch gaf het onze kraam een leuke uitstraling en heeft het zeker mensen gelokt!

Bewijslast: foto's en de vragenlijsten/emailadressen zijn ingeleverd bij het team van Wereldsupporter

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of World Supporter Cycle
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
32
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.