Ervaringen delen

Op donderdag 12 december 2013 gaf onze reisorganisatie (Travel Active) een voorlichtingsdag in Rotterdam.
Een paar dagen daarvoor werd ik gebeld door Kevin, een medewerker, van dit reisburea, met de vraag of we wilden helpen. Ik ben natuurlijk samen met mijn moeder en zus naar Ghana geweest en het leek hem leuk als wij met z'n drieën het Afrika gedeelte van die avond vertegenwoordigde. Dit wilden wij natuurlijk wel doen. Voor ons was het een goede gelegenheid om ons enthousiasme te delen en daarnaast ook herinneringen op te halen.
Toen we aankwamen wisten we niet helemaal wat er van ons werd verwacht. Een medewerkster van het reisbureau zou een presentatie geven en ze vroeg of een van ons haar wilde helpen. Bij bepaalde dia's in de presentatie zou ze dan om onze ervaring daarmee vragen.
Ik zou degene zijn die haar hielp met presenteren. Het is natuurlijk makkelijk om mensen jouw eigen ervaringen te vertellen, dus echt zenuwachtig was ik niet. Wel gespannen, je weet toch niet precies hoe mensen gaan reageren. Uiteindelijk ging het heel goed. Je hebt zoveel meegemaakt, dat je kan blijven praten. Ik was in staat om bepaalde zaken goed uit te leggen of met leuke illustrerende verhaaltjes en voorbeelden te komen.
Na de presentatie was er de mogelijkheid voor vragen. We hadden ons eigen tafeltje met daarop souvenirs, een fotoboek, enz. Zowel mijn moeder, zus en ik kregen veel vragen. We waren alle drie druk bezig en gezellig in gesprek. De mensen die op de voorlichting waren zaten vol met vragen, de een specifieker dan de ander. Uiteindelijk hebben we een aantal mensen erg enthousiast weten te maken en ook kunnen helpen, zodat ze verder kunnen in hun keuze proces.
Al met al was het een leuke avond. Wij hebben mensen kunnen helpen en zelf herinneringen op gehaald. Daarnaast was het ook hartstikke gezellig!

Follow the author: Lizelot
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Lizelot
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hi Lizelot

Leuk is dat he om andere mensen ook enthousiast te krijgen!!

Keep up the good work!

xx

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1