mijn Wereldsupporter gevoel

Een Wereldsupporter gevoel. Voor mij houdt dat in dat je bezig bent met de mensen daar, hun aan het lachen maakt en zelf ook met volle teugen geniet. Dát gevoel, is het Werelsupporter gevoel. Dát gevoel kreeg ik toen ik bezig was met spelletjes met deze kinderen (zoals op foto). Dát gevoel kreeg ik toen ik een huis bouwde voor een mevrouw die zó ontzettend blij met ons was. Dát gevoel kreeg ik toen ik omringt werd door alle kinderen, ze blij waren met dat ik er was: misschien doe je iets heel kleins, maar ze zijn er zo blij mee, dat je het daar al voor doet.
Dát is voor mij het Werelsupportergevoel :)

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: evelineverwimp
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
504