Thuis.. What's next?

Hé allemaal!

Ik ben alweer een weekje thuis en het is nog steeds raar dat ik niet meer wakker wordt met andere vrijwilligers in een totaal ander land. De laatste dagen van mijn reis waren net als alle voorgaande helemaal super, alleen helaas kwam toen toch het vertrek naar Nederland.
De reis van Ambalangoda naar het vliegveld ging zonder problemen, we waren zelfs een uur te vroeg, en de vliegreis zelf ook. Toch wel zeer vermoeiend, omdat je dan gewoon snel thuis wilt zijn.

Ik heb al heel wat mensen thuis mijn verhaal verteld en foto's laten zien en iedereen is heel enthousiast en vindt het indrukwekkend wat ik allemaal heb gedaan. Nog steeds moet ik mijn foto's uitzoeken en de selectie op facebook zetten, maar dat komt allemaal zo snel mogelijk!
Toevallig heb ik vandaag vernomen dat Zuzanna de fotowedstrijd waarmee zij geld kon winnen voor het weeshuis waar wij samen hebben geholpen heeft gewonnen! Super nieuws natuurlijk, zo kunnen we ze nog een fijnere kerst geven.

De komende tijd ben ik nog heel wat van plan, mijn avontuur is nog lang niet voorbij.
Ten eerste heb ik aanstaande vrijdag een informatie avond op mijn oude school, waar de zesde klassers van nu naartoe kunnen komen om vragen te stellen over wat te doen na de middelbare school. Ik ga m'n best doen om ze te overtuigen dat een tussenjaar zeker geen slecht plan is, en ik vertel ze met plezier hoe ik het heb gehad in Sri Lanka.
De komende maand moet ik weer voorbereidingen gaan treffen, want 7 januari begint mijn volgende reis! 2 maanden vrijwilligerswerk doen in Kenia en Tanzania. Ik kan niet wachten om nog meer mensen te ontmoeten, nog meer mensen te helpen, nog meer omgeving te zien en nog meer te doen.

Tot nu toe is dit mijn plan en als er toevallig nog meer op mijn pad komt sta ik daar zeker voor open. In de tussentijd probeer ik te genieten van mijn leven hier, omdat ik weet dat ze het in andere landen zeker niet zo goed hebben als ons. Ook hou ik rekening met mijn aankopen, zoals eventuele fair trade producten (die ze in de Jumbo, waar ik voor mijn reis werkte en nu waarschijnlijk weer verder ga, steeds meer verkopen) en andere duidelijk goede aankopen.

Ik kan niet wachten tot januari en ik hoop nog meer mensen te inspireren deze maand en natuurlijk tijdens mijn volgende reis in Kenia en Tanzania. Ik ga mijn blogs zeker bijhouden, want ik heb gemerkt dat mensen het super leuk vinden om te lezen!

Follow the author: larissanagtegaal
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: larissanagtegaal
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]