Workshop: yes you can! (van blik tot blikvanger)

Beste lezers,

Hierbij mijn eerste blog over hergebruik....

Mijn opa heeft jaren geleden in Spanje een man asbakken/theelichthouders zien maken van blikjes en heeft dit allemaal goed in zicht opgenomen. Eenmaal thuis heeft hij mij ontzettend veel cola laten drinken om zijn techniek te perfectioneren en heeft hij mij uiteindelijk een keertje uitgenodigd om het samen met hem te komen maken. Eenmaal in Afrika beland bedacht ik opeens dat dit perfect zou zijn voor hun om te leren, aangezien er blikjes genoeg daar doelloos langs de weg lagen te zwerven, dus heb ik een zeer geslaagde workshop gegeven aan de mensen daar! Nu wil ik dit graag met jullie delen, zodat jullie blikken ook een blikvanger kunnen worden!

Hierbij mijn link naar mijn workshop:

httppublic://blog/1382821_10202428963145819_1271609755_n_0.jpgloessmeets.blogspot.nl/

Let's get inspired!

Sala kahle,

Loes

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of LoesSmeets

Media

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private