Workshop: yes you can! (van blik tot blikvanger)

Beste lezers,

Hierbij mijn eerste blog over hergebruik....

Mijn opa heeft jaren geleden in Spanje een man asbakken/theelichthouders zien maken van blikjes en heeft dit allemaal goed in zicht opgenomen. Eenmaal thuis heeft hij mij ontzettend veel cola laten drinken om zijn techniek te perfectioneren en heeft hij mij uiteindelijk een keertje uitgenodigd om het samen met hem te komen maken. Eenmaal in Afrika beland bedacht ik opeens dat dit perfect zou zijn voor hun om te leren, aangezien er blikjes genoeg daar doelloos langs de weg lagen te zwerven, dus heb ik een zeer geslaagde workshop gegeven aan de mensen daar! Nu wil ik dit graag met jullie delen, zodat jullie blikken ook een blikvanger kunnen worden!

Hierbij mijn link naar mijn workshop:

httppublic://blog/1382821_10202428963145819_1271609755_n_0.jpgloessmeets.blogspot.nl/

Let's get inspired!

Sala kahle,

Loes

Image
Follow the author: LoesSmeets
More contributions of WorldSupporter author: LoesSmeets
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Gelezen, goed stukje. En

Gelezen, goed stukje. En inderdaad slim om het uit blikjes te maken, misschien wordt de rommel daarzo ook nog een beetje verminderd!

Hi Loes

Leuk hoor, ik ben wel een DIY bijtje dus ik hou hier echt van. Niet alleen heel erg duurzaam maar ook een manier voor deze mensen om een centje te verdienen. Je hebt ook zo een technieken voor plastic flessen, ook heel erg leuk. Ik kan de link even niet zo snel vinden maar moet je maar eens even googlen.

liefs cc

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2