Happiness you belong to me!

Beste lezers,

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat ik terug ben uit het prachtige St. Lucia, Zuid-Afrika waar ik 2 maanden lang een vrijwilligerswerk avontuur heb beleefd! Het gewone studentenleven is reeds alweer begonnen en de deadlines stromen alweer flink binnen. Wat zijn wij toch soms een gehaast en gestrest volkje. Ik probeer af en toe terug te grijpen naar de rust, de african time, die ik daar heb ervaren.... Maar zoals Zakhele het heel treffend heeft gezegd tegen mij: 'life goes on man!'.

Nu wil ik even stilstaan bij hetgeen dat ik geleerd heb ik Afrika en vooral bij wat ik hier thuis wil voorzetten wat ik daar geleerd heb.

Ten eerste een tip voor iedereen: Waardeer wat je hebt!
Daar sluit het tweede punt naadloos op aan: Sta af en toe stil bij wat je hebt/al bereikt hebt!

Maar nu de grote vraag, wat ga ikzelf doen?
Ik heb mezelf erg verbaasd over de creativiteit van de mensen daar. Van materialen die wij als afval beschouwen maken hun nog de prachtigste dingen. Ik wil mensen meer bewust laten worden van de wereld om zich heen en hun creatieve oplossingen geven voor hergebruik van materialen in de breedste zin van het woord door middel van mijn blogs. Verder wil ik het woord van goede doelen verspreiden door middel van facebook berichten te delen. Dit wil ik ook doen voor mijn eigen vrijwilligersorganisatie: African Impact (kijk daar is mijn eerste reclame voor een vrijwilligersorganisatie al!).

Ik wens jullie veel plezier met het lezen van mijn blogs!

Sala kahle,,

Loes Smeets

Image
Follow the author: LoesSmeets
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: LoesSmeets
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]