1e voorbereidings dag

Vandaag hadden we onze eerste voorbereidingsdag voor onze expeditie, die al heel erg snel is :). We hebben super veel gehoord over het land zelf, het voedsel, de cultuur en hoe ons verblijf daar en onderweg zal vergaan. Ik ben heel erg veel te weten gekomen vandaag, ook over de anderen in mijn groep. Het was een heel erg leuke en gezellige dag.
Ook omdat mijn bedrag tergend langzaam meer wordt, heb ik ex-expeditie leden om hulp gevraagd. Heb wat hele behulpzame tips gekregen en heb veel mentaal support gekregen van onze begeleiders, wat heel erg fijn was.
Ik heb een hele leuke dag gehad en, naast de vervelende prikken, had ik het niet willen missen :)

Liefs Jahne

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of jahnedewilde
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd