Kerstkaarten actie!

Na vele malen mijn ervaringen te hebben verteld, heb ik een hoop mensen kunnen inspireren om zich ook voor een goed doel in te zetten. Met het oog op de kerstdagen willen veel mensen wat extra's doen voor andere mensen en mede daarom is het zo mooi dat er een kleine kerstkaartenactie is gestart! Mensen uit mijn omgeving hebben besloten dit jaar een keer geen kerstkaarten te versturen maar dit geld te besparen en aan de weesmeisjes van IOP Tanzania te doneren! Op dit moment heb ik al 160 euro bij elkaar verzameld maar ik ben er van overtuigd dat dit nog meer wordt zodat de weesmeisjes in Ilula, Tanzania ook een mooie kerst kunnen hebben dit jaar!

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of awmgoorsenberg

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private