GET IT DONE

Zo af en toe weer een blogje van mij, ik ben de laatste tijd bezig geweest met het zoeken van crowdfunding websites. Crowdfunding is meestal in de vorm van een website, waar jij geld kan inzamelen voor jou droom of doel. Je kunt een streefbedrag instellen en mensen kunnen op die website doneren, je ziet dan een meter van hoeveel je nog moet. Het is dus een manier van je droom/doel bereiken door hulp van vele mensen. Ik wil misschien zoiets onder andere gaan doen voor mijn project in Ghana. Nu kwam ik laatst zo'n project tegen wat mij een heel goed initiatief leek. GET IT DONE. Zij zijn echt gericht op projecten die de omstandigheden van mensen verbeteren, en kiezen ze ook echt met zorg uit. Ik heb ze benaderd of ik eventueel ook in aanmerking kan komen om daar een project en crowdfunding op te zetten. Van de week kreeg ik een mailtje terug, helaas zijn ze tot het eind van het jaar nog erg druk bezig met het uitbreiden van de organisatie, dus ze nemen begin van het nieuwe jaar opnieuw contact met me op. Wel heel gaaf wat ze doen, want ze zijn nu aan het uitbreiden en kijken hoe ze echt de projecten die ze hebben nog beter kunnen begeleiden en steunen, ik ben benieuwd! Dit plaatje stond ook op hun site en ik vind het wel een mooie: alle kleine beetjes helpen! Zo had ik in Ghana een gesprek met mijn gastvader waarbij ik tegen hem zei dat ik blij was dat ik in de tijd dat ik er was ze een beetje had kunnen helpen. Daarop antwoordde hij: 'It's not little, it's big' Om maar aan te geven hoe dankbaar ze zijn met iets wat voor jou nog niet eens zoveel moeite lijkt.

Image
Follow the author: Britt
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Britt
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]