'Het andere reizen' deelt mijn actie op facebook!

Terwijl ik rustig aan het werk was in de apotheek, kreeg ik op mijn telefoon allemaal leuke reacties van mijn medevrijwilligers. Het andere reizen waarmee wij dus allemaal vrijwilligerswerk hadden gedaan, heeft mijn initiatief voor het hepatitis B vaccinatieprogramma namelijk gedeeld op facebook!

Bij dit vaccinatieprogramma heb ik 100 arme mensen in Pepsi Cola kunnen vaccineren. Tevoren heb ik namelijk donaties opgehaald. Ik ben ter plekke naar een distributiecentrum voor geneesmiddelen in Kathmandu gegaan. Hier heb ik de vaccinaties opgehaald, zodat ze goed gekoeld waren om een goede, farmaceutische werkzaamheid te kunnen garanderen. In de kliniek bij de apotheek hebben we de vaccinaties aan een voorgeselecteerde groep mensen kunnen geven. De tweede en de derde gift worden onder toeziend oog van een nieuwe vrijwilliger gegeven.

Wil je dit facebook bericht zien? Like dan 'Het andere reizen' op facebook: httpspublic://blog/1457515_604604119575487_1321999636_n_0.jpgwww.facebook.com/pages/Het-Andere-Reizen/155017521200818?fref=ts
(mijn actie is vandaag geplaatst)

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

..

Super tof, goed initiatief ook!!

xx

Dankjewel, Cecile!

Dankjewel, Cecile!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of EliseS
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8 2
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd