De Onaanraakbaren: Feesten voor een beter leven

Zoals jullie weten als jullie onze eerdere updates een beetje hebben gevolgd, zijn Koen en ik in Februari een maand naar India vertrokken. Daar hebben we vrijwilligerswerk uitgevoerd voor meerdere projecten, maar vooral voor Samugam. Samugam, opgericht door Bruno Savio, is een organisatie die zich inzet voor de kasteloze van India. Het kastesysteem is daar nog heel erg sterk, en als je daar in de laagste kaste terechtkomt kom je er ook niet tot vrijwel niet meer uit. Samugam zet zich in om het leven voor de mensen leefbaarder te maken. Hele huizenblokken en een school zijn gebouwd voor de kastelozen onder toezicht van Bruno. Ook is er een carecenter gebouwd waar kinderen kunnen worden opgevangen voor wie het allemaal te veel is of welke gewond zijn.

Bruno zit niet graag stil en is weer aan een nieuw project begonnen: het bouwen van een tweede school. Wij wilden hem hierbij graag steunen en samen met een tiental andere jonge mensen die ook vrijwilligerswerk voor Samugam hebben gedaan, hebben we meegeholpen bij een feest dat geoganiseerd is door andere Wereldsupporters, waaronder Mirjam!

De Onaanraakbaren. (httppublic://blog/2012-05-17_18.50.19_0.jpgwww.deonaanraakbaren.nl/)

De avond was een wild succes. Met bekende DJ's zoals Pete Bandit & Jason Shae, was het feest al binnen enkele uren na aanvang ramvol en uitverkocht.

Er is onwijs veel geld verdient voor Samugam, elk kaartje is verkocht voor 12,50 per stuk. Het was een ongelofelijke ervaring om zo'n ongelofelijk leuke tijd mee te maken en daarmee ook nog eens iets ontzettend moois te kunnen neerzetten en bereiken. Het feest is zelfs door Vice en Spunk vereeuwigd en de foto's en verslagen van het feest zijn te vinden via de links hieronder.

Vice: httppublic://blog/2012-05-17_18.50.19_0.jpgwww.vice.com/nl/read/de-onaanraakbaren-in-westerunie-en-westerliefde

Spunk: httppublic://blog/2012-05-17_18.50.19_0.jpgwww.spunk.nl/blog/5334/de-onaanraakbaren .

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Steffie-en-Koen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
logo JoHo Insurances

Sta jij op het punt om je emigratie droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.