Voetbal Poule en het Goede Doel

Voordat Michael Oppatja op reis gaat, verzamelt hij via zijn initiatief Nam Jai altijd geld in voor stichtingen die actief zijn op zijn reisbestemming:
'Ik heb mij als doel gesteld, ieder jaar een ontwikkelingshulpproject te steunen in het land waar ik op vakantie ben. In de maanden voorafgaand aan de vakantie ga ik op zoek naar stichtingen die bezig zijn met ontwikkelingsprojecten in het land van bestemming. Ik kies daar uiteindelijk één of meerdere stichtingen uit, die ik wil steunen.'

In 2009 leverde dit zo'n €5.600 op voor projecten op de Filippijnen, in 2010 meer dan €8.000 voor projecten in Chili en in 2011 bijna €3.000 voor Zuid-Afrika.

Michael haalt dit jaar zijn inspiratie voor fundraising, in het teken van HelpLaos, onder andere uit de vele EK poules:
'Nam Jai organiseert voor dit EK een poule waarmee geld ingezameld zal worden voor de projecten die we dit jaar sponsoren in Laos. Je maakt kans op een leuke geldprijs en je steunt tegelijkertijd een mooi project; wat wil een mens nog meer?! Inschrijven kost maar €7,50. De helft van het inschrijfgeld gaat naar Nam Jai en de winnaar van de poule krijgt de andere helft van de pot! De beste verliezer troosten we met een uniek souvenir uit Laos :)'

Wil je Michaels inspiratie gebruiken voor een eigen actie? Zien waar, en hoe, hij al heeft bijgedragen?
Bezoek zijn site op httppublic://blog/monk-kids-playing-soccer1_0.jpgsites.google.com/site/namjainederland/home

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Koert Hommel
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
28
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.