Wereldsupporter Song voor een ander

Lieve allemaal,

Vandaag ben ik op zoek geweest naar een 'Wereldsupporter Song voor een ander'. Na heel veel mooie nummers geluisterd te hebben, heb ik eentje uitgekozen:'We found love' van Lindsey Stirling. Een filmpje dat zoveel liefde uitstraalt. Liefde brengen in een gebied waar mensen het minder hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe Lindsey met haar talent (viool spelen en zingen) andere mensen bij elkaar brengt. Samen zingen, samen dansen, samen genieten. Naast het filmpje zelf vind ik de tekst ook erg inspirerend. 'We found love in a hopeless place' Liefde vinden op een plek waar mensen het minder hebben, dat is zo mooi. 'We're standing side by side' Elkaar helpen en liefhebben. Het filmpje weergeeft mijn doel en verlangen op een perfecte manier; met mijn talenten en met veel plezier mensen liefde brengen, mensen helpen en een verandering zijn.

Liefs,
Anne

WorldSupporter Resources: 

Contributions

Blog of Anne-Renée

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private