Chocolade en armbandjes verkoop

Ik heb al een tijdje niks meer aan dit blog toegevoegd. Dat komt NIET omdat ik niks gedaan heb! Ik ben namelijk héél druk bezig geweest, maar de meeste berichten van mij staan om mijn eigen site: www.amy-malawi.webnode.nl. De afgelopen tijd ben ik vooral bezig geweest met chocolade verkopen in Venhorst en armbandjes maken. Maar laat ik eens bij het begin beginnen:
Op 26 oktober heb ik geld ingezameld door het houden van een Bootcamp. Marjan Peeters en Monique Verbruggen hebben mij héél erg geholpen! Het was super leuk en het heeft ook veel geld opgebracht: €180,- Daar was ik heel blij mee!!! De Bootcamp duurde 1,5 uur en we hebben echt vanalles gedaan. Bijna alle oefeningen duurden maar 1 minuut maar rust tussendoor was er niet bij. Daarom had ik de volgende dag best wel spierpijn, want ik had zelf ook meegedaan. Maar het was zeker de moeite waard! De trainster die de Bootcamp heeft gegeven, Henny Dekkers, heeft diezelfde dag nog aangegeven dat ze hem volgend jaar graag weer zou willen geven. Iedereen die ons heeft geholpen heeft het helemaal voor niets gedaan en daarom was de €180,- ook echt de totale opbrengst, zonder onkosten dus!
Verder heb ik besloten om een chocolade actie op te zetten. Ondertussen heb ik al folders besteld waarmee ik al 2 keer langs de deuren ben geweest. Mensen kunnen dan chocolade bij mij bestellen en later kom ik het brengen en kunnen ze contant betalen. 30% van de opbrengst is voor mij. De 2 keer dat ik al langs de deuren ben geweest was het erg koud maar toch heb ik het telkens een aantal uur volgehouden. En samen met Mieke was het al helemaal gezellig.
Ondertussen ben ik ook bezig met weer een nieuwe actie: vriendschapsarmbandjes verkopen. Dit is een hele fijne actie omdat er geen vaste datum voor staat of ik het maar voor een bepaalde tijd kan doen. Armbandjes verkopen kan het hele jaar door. De armbandjes verkoop ik voor €3,-. Dat is best duur, maar ik kan je garanderen dat 100% van die 3,- naar Malawi gaat. De spullen die ik nodig heb om ze te maken, betaal ik zelf: Dan sponsor ik als het ware zelf ook meteen Malawi!!!
Tot nu toe gaat alles nog steeds super goed. Het geld blijft binnen stromen en dat wil ik nog even zo houden. Ik merk ook dat ik al steeds meer bekendheid krijg en dat mensen die ik niet ken, mij wel kennen. Dat is best raar maar wel heel erg leuk.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Amy van den Bungelaar
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
5
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd