Uganda filmpje

Ik deel mijn favoriete wereldsupporter film,

Ik heb een heel leuk filmpje die ik gemaakt heb in Uganda. Op het liedje Year Of Summer dansen we met kinderen van een school. Het was leuk om te zien dat zoveel kinderen daar plezier in hadden. Sommige keken er raar naar of snapte niet wat we nou eigenlijk aan het doen waren.

Op het begin ging alles fout, het liedje en dansje wat ik wilde doen, deed het dus niet op de boxjes. Ik moest snel een ander nummer en dansje uitkiezen. Marlene hielp me met het dansje zodat ik niet alles zelf hoefde te doen. Daar was ik heel blij mee.

Het filmpje lukt mij niet om er op te krijgen, dus ik ga een klasgenootje vragen of die mij kan helpen en dan hoop ik zo snel mogelijk het filmpje ook aan de rest aan wereldsupporter te kunnen laten zien!

Follow the author: manel
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: manel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Leuk!!

Het klinkt superleuk! Ik ben heel erg benieuwd! :D

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1