Uganda filmpje

Ik deel mijn favoriete wereldsupporter film,

Ik heb een heel leuk filmpje die ik gemaakt heb in Uganda. Op het liedje Year Of Summer dansen we met kinderen van een school. Het was leuk om te zien dat zoveel kinderen daar plezier in hadden. Sommige keken er raar naar of snapte niet wat we nou eigenlijk aan het doen waren.

Op het begin ging alles fout, het liedje en dansje wat ik wilde doen, deed het dus niet op de boxjes. Ik moest snel een ander nummer en dansje uitkiezen. Marlene hielp me met het dansje zodat ik niet alles zelf hoefde te doen. Daar was ik heel blij mee.

Het filmpje lukt mij niet om er op te krijgen, dus ik ga een klasgenootje vragen of die mij kan helpen en dan hoop ik zo snel mogelijk het filmpje ook aan de rest aan wereldsupporter te kunnen laten zien!

Contributions

Leuk!!

Het klinkt superleuk! Ik ben heel erg benieuwd! :D

Blog of manel

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private