Verhaal doen voor de kerk

Een kleine twee weken geleden heb ik mijn ervaringen over mijn Ghana reis gedeeld met een grote groep vrijwilligers binnen mijn kerk. Het was een ontzettend leuke avond, waarin ik door middel van een powerpoint presentatie met foto's mijn verhaal deed over mijn reis naar Ghana. Ik kreeg heel veel leuke reacties en de mensen waren erg geïnteresseerd. Ik denk zeker dat ik mensen aan het denken heb gezet, en ik heb ook mensen verteld over Malaria, wat veel voor komt in Ghana. Zo hoop ik dat meer mensen zich gaan interesseren in landen en mensen waar we normaal niets over horen, maar waar nog een hoop ellende is. Ik heb helaas geen foto van mijzelf toen ik aan het presenteren was. Wel kan ik kijken of het lukt om het programma te uploaden (als bewijs dat ik er was; mijn naam staat er namelijk op). Ook ga ik proberen om de powerpoint er op te zetten.

WorldSupporter Resources: 

Contributions

Blog of StefanieHakkesteegt

WorldSupporter Resources

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private