Nog 1 nachtje slapen...

Wat een bewogen laatste weekje in Nederland!

Dinsdag naar de Steve Jobs school in Sneek geweest, de school van de buurjongens. Daar heb ik een korte presentatie gegeven over wat ik ga doen en waarom. Hopelijk kunnen we contact leggen tijdens mijn verblijf.

Toen woensdag nog even overhaast mijn rijbewijs gehaald, superleuk. Dus morgen in de auto naar Schiphol zelf achter het stuur!

Donderdag nog een laatste keer (dacht ik) bij de Walrus gezeten, voor een borreltje van het werk. En toen tot overmaat van ramp nog blijven eten ook! Daarna de mooie voorstelling Haar naam was Sarah gezien.

Gisteren heb ik nog een skype-training gevolgt van Wereldsupporter.nl
Via deze stichting kunnen jonge vrijwilligers als ik geld van hun reis terugverdienen door hun acties te promoten en visie te verspreiden. Zeker een aanrader!
(Voor meer info >> http://www.wereldsupporter.nl/profiel/neelklappe)

's Avonds had ik voor de laatste keer deze maand hockeytraining. Wat zal mijn conditie achteruit gaan... Toen een heerlijk overlevingspakketje gekregen vol Nederlandse producten: dropjes, stroopwafels, hagelslag en meer. Reuze bedankt!

Daarna door naar de Walrus voor een super verrassing, met z'n negenen nog wat gedronken. Zeldzaam die momenten waarop iedereen kan! Kreeg ik van die schatten ook nog geld om mee te nemen, opgehaald met het verzamelen van statiegeldflessen. Vind ik echt een superactie meiden!

Ook via Be More heb ik inmiddels al wat donaties binnen; dit geld wordt besteed aan het project in de maand dat ik er ben, dus bijvoorbeeld aan nieuwe meubels of een uitje voor de kinderen. Vermeld hiervoor wel mijn naam bij je donatie. Ik zou het superleuk vinden op deze manier nog iets meer geld op te halen, en let wel; het is daar 10x zoveel waard!

Follow the author: neelklappe
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: neelklappe
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]