Utrecht Millenniumgemeente is een feit

Utrecht maakt er werk van. Er is inmiddels een Team 2015. De eerste activiteit (gratis voor studenten en scholieren!) is op 14 juni in Utrecht.

Hierbij de uitnodiging!

Millennium Symposium: Team 2015 DAT BEN JIJ.

Voor de betrokken wereldburger die wil groeien in professionaliteit is er op 14 juni in Utrecht de Team 2015 Power middag georganiseerd door VNG International. Je krijgt tips, ideeën, kennis en antwoorden op vragen waar de succesvolle wereldburger tegenaan loopt. Ontmoet anderen die je inspireren en die jou bij jouw initiatief kunnen helpen. Deze middag staat in het teken van hoe jij je idee om aan de millenniumdoelen bij te dragen kan versterken!

Doelgroep
Het aanbod van deze middag is gericht op de potentiële Team 2015 leden, de Utrechters die zich inzetten voor de Millenniumdoelen. Of je nu voor jezelf bezig bent of deel uitmaakt van een organisatie of bedrijf, iedereen is welkom op 14 juni in Oudaen.

Programma
We bespreken de laatste stand van zaken op het gebied van de Millenniumdoelen en hoe Team 2015 jou kan ondersteunen.
Er zijn workshops over hoe je ideeën/projecten kan uitrollen. Wat zijn je mogelijkheden, hoe vind je partners en wat moet er concreet gebeuren. Ga aan de slag met Team 2015. Je krijgt de ins en outs te horen over hoe je oude en nieuwe media kan inzetten, je maakt je twitter account nu eindelijk aan en je test je eigen stijl. Tijdens de speed-date met geldverstrekkers krijg je een direct antwoord op je financiële vragen. En als afsluiter geniet je van tongstrelende tapas.

Investeren
Investeer in jezelf. Een middag, waarbij je niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden opdoet maar ook veel andere gelijkgestemden uit je gemeente ontmoet. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en vaardigheden. Bovendien een prima gelegenheid om te netwerken en nieuwe partijen uit je gemeente te ontmoeten.

Waar
Stadskasteel Oudaen in Utrecht

Wanneer
Donderdag 14 juni 2012 van 15.00-19.30

Kosten
€25 per persoon.

Deelname voor studenten en scholieren is gratis. Wil je deelnemen aan het symposium en zit je nog op school of studeer je nog, neem dan contact met ons op via vngi-events(at)vng.nl of (070) 373 8401

Image
Follow the author: AnnedeBrouwer
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: AnnedeBrouwer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]