Bloggen op One World

Ik heb ongeveer twee maanden geleden een mail gestuurd naar de organisatie One World. Dit is een organisatie die maandelijks een tijdschrift uit brengt en een website heeft. In de mail heb ik gevraagd of ik een stukje mocht plaatsen op hun website/in hun tijdschrift waarvoor ik dan een toelage zou ontvangen. Ze antwoorden dat als ik vier keer een blog zou plaatsen over mijn reis ik een toelage zou krijgen! Super fijn dus en over mijn reis naar Malawi schrijven was alleen maar leuk. Handige tip dus!

Follow the author: Niki
More contributions of WorldSupporter author: Niki
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Ik weet niet of ze meer

Ik weet niet of ze meer verhalen willen plaatsen, maar vragen kan altijd!
Groetjes

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1