Bloggen op One World

Ik heb ongeveer twee maanden geleden een mail gestuurd naar de organisatie One World. Dit is een organisatie die maandelijks een tijdschrift uit brengt en een website heeft. In de mail heb ik gevraagd of ik een stukje mocht plaatsen op hun website/in hun tijdschrift waarvoor ik dan een toelage zou ontvangen. Ze antwoorden dat als ik vier keer een blog zou plaatsen over mijn reis ik een toelage zou krijgen! Super fijn dus en over mijn reis naar Malawi schrijven was alleen maar leuk. Handige tip dus!

Contributions

Ik weet niet of ze meer

Ik weet niet of ze meer verhalen willen plaatsen, maar vragen kan altijd!
Groetjes

Blog of Niki
Content
Statistics
0 1
Selected Categories
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Main Category
Work & Initiate
Language
Nederlands