Worldmapping brochure 2013!

Een aantal weken geleden kwam de nieuwe Worldmapping brochure uit. Toen ik me aanmeldde, kreeg ik een brochure ter grootte van een heel A4'tje via de mail. Een jaar later hadden ze een prachtig boekje ontworpen. Een hele verbetering als je het mij vraagt! En omdat er weer een land bij is gekomen en meer informatie te vertellen is, hadden ze weer een nieuwe nodig.

In de vorige brochure stond ik met een blog van mij: http://www.wereldsupporter.nl/sites/default/files/knipsel_1.jpg.

Ik zat in de nieuwe brochure te bladeren, en ineens zie ik daar mijn naam staan! (Als je de brochure ook hebt, lees dan even met mij mee. Het staat op pagina 44 onder het kopje 'Geld') Het stukje luidde:
Het is een verrijking van je leven. Je leert zo ontzettend veel! Je verandert en wordt een ander maar beter persoon. Je gaat anders over dingen nadenken. Je wordt je meer bewust van wat er allemaal op deze wereld gebeurd. Je leert niet alleen het land en de cultuur kennen, je helpt ook nog. Alleen al aanwezig zijn helpt mensen. Het wordt een fantastisch avontuur waarbij iedere stap die je zet alles waard is, dat is te garanderen!

Toen ging ik natuurlijk nog een keer bladeren om te zien of er nog meer van mij in stond. En ja hoor, op pagina 29 staat een foto die ik heb gemaakt! Een meisje uit mijn groep dansend met een lokaal jongetje bij YODEP.

Wat ben ik trots om weer in de brochure te staan. En als afsluiter citeer ik Worldmapping: Trots om jou als worldmapper te hebben! Deze steek ik mijn zak :)

Follow the author: Jules
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Jules
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]