Na een stroeve start eindelijk aangekomen!

Hee Lieverds, we zijn na bijna 24 uur vliegen aangekomen in Kaapstad.
We wisten dat Heathrow groot was, maar dat we van de ene naar de andere gate met de trein zouden moeten?? We stonden allebei versteld!
Eenmaal aan boord hadden we ons geïnstalleerd en waren we klaar voor vertrek! Maar daar dacht British Airways anders over, een hydrolic leak en een probleem met het landingsgestel veroorzaakte een onbepaalde slottijd.
Daar zaten we dan.. een beetje spijt van economy class hadden we wel, toen we die overheerlijke bedjes in de first en businessclass zagen.

Het werd warmer en warmer.. stuk voor stuk gingen steeds meer kledingstukken uit.. en toen er door de crew over hotelovernachtingen werd gesproken, hadden Maartje en ik zoiets; oke we willen niet meer, geef ons een douche! Maar na 3 uur in een sauna met twee krijsende baby’s om ons heen gingen we eindelijk de lucht in! En wat een power, die boeing 747-400, heel gaaf om eens in te zitten! Na een paar uur als een roosje te hebben geslapen waren we al bijna in Zuid-Afrika.

Tijdens de landing zag je de twee verschillende kanten van Kaapstad al ontzettend goed, het ene moment vloog je over omheinde villa’s met elk een eigen zwembad, een paar honderd meter verder vloog je over een kilometer lange krottenwijk, zo ontzettend raar om te zien.
Nadat we weer met beide benen op de grond stonden, werden we opgehaald door een shuttle bus die ons naar ons hostel bracht. Hier slapen we vannacht samen met een aantal andere vrijwilligers van dezelfde organisatie, tot nu toe twee Amerikanen, twee Duitsers en hoe kan het ook anders; een limburger!

Vanmiddag zijn Maartje en ik alvast even gaan kennismaken met Waterfront, een heel leuk en gezellige plaats waar de mensen ook allemaal hartstikke vriendelijk zijn, nog geen moment van onveilig gevoel gehad gelukkig!

En terwijl jullie al bijna de winterjassen aan kunnen, zaten wij hier vandaag met 25 graden in de korte broek en een topje op het terras!

Dikke kus uit het warme zuid-afrika

Follow the author: ellenmarshal
More contributions of WorldSupporter author: ellenmarshal
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]