Laatste voorbereidingen

Morgen vertrek ik alweer naar Ghana toe, wat is de tijd toch snel gegaan. Van ineens de keuze maken om deze minor te doen, op de wachtlijst te komen staan, dit land en deze opdracht te kiezen, vliegticket te boeken, vaccinaties te halen, enorm veel spullen kopen, naar uiteindelijk morgen alweer te vertrekken.

M'n bed ligt op dit moment nog helemaal vol met dingen die in mijn backpack gepropt moeten worden.. Ja, je leest het goed: gepropt worden. Gezien de hoeveelheid spullen die ik mee wil nemen en de grootte van mijn backpack, wordt dit nog een spannende opgave. Gelukkig is mijn zusje zo lief dat ze wil helpen, aangezien zij daar ervaren in is.

Afgelopen maandag zijn er al een aantal mensen van de minor vertrokken naar Ghana. Van hen heb ik net te horen gekregen hoe het daar is: warm of eigenlijk zeeer heet en bizar chaotisch/druk. Er staat me nog iets te wachten dus.
Ik kan me er zelf nog niet goed een voorstelling van maken. Wat zal me daar te wachten staan? Hoe zijn de mensen? Hoe is het klimaat? Wat kan ik daar wel/niet doen? Hoe zullen mensen op onze komst reageren? Maar voornamelijk ben ik enorm benieuwd naar het gastgezin waar ik in terecht kom, naar het dorpje waar ik heen ga en hoe de basisschool is waar ik op zal gaan werken. Zou er daar elektriciteit zijn? Zouden we een douche (uiteraard koud) hebben? Hebben we internet? Hoe zal de school eruit zien? Wat voor materialen hebben ze daar? Dit zijn allemaal dingen die nog erg onduidelijk zijn, wat het wel spannend maakt.

Gelukkig gaat mijn Ghana buddy Sibel met me mee op reis. Samen met haar ga ik er een mooie tijd van maken! Walkytalky'en in onze hutjes, weekendjes weg gaan, sporten en spelen met de kinderen van de basisschool en nog veel meer leuke dingen.

Ondanks alle spanningen, kijk ik wel enorm uit naar deze ervaring. Ik kan niet wachten om morgen te vertrekken!

Liefs Marleen x

Follow the author: marleenkleinobbink
More contributions of WorldSupporter author: marleenkleinobbink
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Veel succes en plezier daar

Veel succes en plezier daar Marleen. :) Wordt een avontuur, weet zeker dat je het geweldig zult vinden. Hou een blog bij! Ben erg nieuwsgierig hoe het daar gaat! ^_^

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1