En het is pas november!

Eind september heb ik besloten om vrijwilligerswerk in Uganda te gaan doen, met de organisatie Worldmapping. Hartstikke leuk natuurlijk, maar er komt veel meer bij kijken dan alleen maar aanmelden. Ik moet veel geld bij elkaar verzamelen, maar ik moest me volgens vrijwilligerswerk-kenners ook écht aanmelden bij Wereldsupporters. En nu is het november, en ik heb me aangemeld. Het initiatief vind ik heel goed, maar ik weet nog niet precies wat ik moet doen met deze site. Maar daar kom ik snel genoeg achter! Voor nu ga ik me richten op superoriginele acties om geld in te zamelen, want de tijd dringt. En het is pas november! Ondanks alles wat ik nog moet doen voor mijn reis, heb ik er met de dag meer zin in en kan ik niet wachten om in het vliegtuig te stappen naar Uganda!

Add this content to my World Supporter Magazine

Contributions

Blog of Fleur Bax

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private