6 augustus t/m 3 november

6 tm 8 augustus: uitzoeken en opgeven Worldmapping

9 en 10 augustus: persoonlijke poster gemaakt. ongeveer 1 uur over gedaan.

17 augustus: naar de open dag en informatiemiddag geweest van Worldmapping in Nijnwegen. 12.30-17.15

1 september: bij elkaar gekomen met Shawney Sabine om foto's te knippen voor de gezamelijke poster en we hebben toen de gezamenlijke poster gemaakt.2.5 uur

3 en 4 september: gesprek gehad op school over of zij wat voor ons kunnen betekenen. Dit heeft in totaal 1 uur geduurd.

7 en 8 september: foto's geknipt van spullen die wij niet meer gebruiken, daarna op marktplaats en nolensplein gezet en verkocht. Hier heb ik in totaal 4 uur over gedaan. Opbrengst 220 euro.

15 september: ik ben met Sabine, Shawney en alle ouders bij elkaar gekomen om de grootste taken te verdelen ik kreeg de sponsorbrieven, Shawney de bakken in winkels voor cartridges, mobielen en statiegeld. Sabine kreeg de taak om aan alle voetbalclubs en beroemde mensen een item te vragen met handtekening zodat zij ze weer kan verkopen op marktplaats of nolensplein.3 uur

21 en 22 september: weer foto's geknipt van spullen die wij niet meer gebruiken, daarna op marktplaats en nolensplein gezet en verkocht. hier heb ik dit keer 2 uur over gedaan. Opbrengst: 60 euro.

23 september: bij elkaar gekomen met Shawney en Sabine om de site te maken. [http://www.expeditiezuidafrika.tk] hier hebben we in totaal 2 en half uur over gedaan.

1 oktober: sponsorbrief tekst gemaild naar Worlmapping. Daarna nog samen gecorrigeerd en door gemaild naar Carla en Sandra(ouders van Sabine en Shawney)in totaal 2 uur over gedaan.

12 oktober: 3 uur rondgefietst om sponsorbrieven persoonlijk af te geven, en uit te leggen wat we gaan doen in alle winkels in Maasbree.

21 en 24 oktober: weer een overleg op school gehad met de teamleiders. dit duurde in totaal 1 uur.

25 oktober: gesprek gehad met Op den Baum om te vragen of ze een stukje wilden schrijven over ons. Dit is gelukt en we krijgen 14 november een interview.

26 en 27 oktober: foto's van alle lp's geknipt, deze op marktplaats en nolensplein gezet en al gelijk verkocht. Hier heb ik 3 uur over gedaan. Opbrengst 180 euro.

27 oktober: zondagmiddag bij elkaar gekomen met iedereen bij Carla om te overleggen over: hoe gaan we potjes maken, waar zetten we dozen voor mobiels en cartridges neer, wie maakt de etiketten en wie print ze uit, wie zorgt voor de sponsorpotten enz. van 14.00- 18.30

29 oktober: sponsorbrieven in het buiten gebied van Maasbree persoonlijk afgegeven. De breestraat, groenrijk enz. Anderhalf uur op rondgefietst

30 oktober: sponsorbrieven buitengebied Maasbree persoonlijk afgegeven. Ron v.d Laar, dierenarts, bosbouw, Hermans loonbedrijf enz. Anderhalf uur op rond gefietst.

31 oktober: sponsorbrieven naar alle kinderdag bedrijven in Maasbree persoonlijk rondgebracht. Hier heb ik anderhalf uur op gefietst.

1 november: sponsorbrieven buitengebied Maasbree persoonlijk afgegeven. Zwinkels, Loonbedrijf, Flierenhof,Holthuyzen enz. 2uur op rond gefietst.

2 november: Met Shawney, Sabine en alle ouders bij elkaar gekomen om etiketten uit te knippen, sponsorpotten te beplakken met etiketten, dozen te verven enz.
- 7 kleine potten voor donaties
- 20 grote potten voor donaties
- 6 grote dozen voor mobielen en cartridges
- 5 houten potten voor mobielen.
hier hebben we van 16.00- 18.30 over gedaan.

3 november: hooi verkocht. Hooibalen op aanhanger gestapeld en met pap weg gebracht. Hier hebben we 3 uur over gedaan. Opbrengst: 75 euro.

Follow the author: fleurengels
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]