'Mijn naam is Marieke en ik heb vrijwilligerswerk gedaan in een ontwikkelingsland'

Morgen houd ik mijn eerste presentatie bij een 3-gymnasium klas op mijn school. Ik heb een powerpoint gemaakt en ga vertellen over Worldmapping, Wereldsupporter en wat ik gedaan heb in Malawi en ik heb visitekaartjes gekregen/gemaakt om uit te delen.
Ik ben nu al duizend zenuwachtig want help, presentaties, maar ik heb er heel veel zin in om medeleerlingen enthousiast te maken. Ook heb ik over twee weken een presentatie bij Engels waarbij ik uiteraard ook over Malawi ga vertellen.

Wat mijn profielwerkstuk betreft, ook goed nieuws, ik heb inmiddels al verschillende gesprekjes gehad met medewerkers op school en in januari ga ik samen met Noëlle, mijn pws-partner een Fair Trade week op school organiseren waarbij we Fair Trade producten gaan verkopen in de aula. De mensen op school reageerden enthousiast en willen graag meewerken, heel fijn!

Liefs, Marieke

Image
Follow the author: onbegrensde-dromen
More contributions of WorldSupporter author: onbegrensde-dromen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Succes met je presentaties!

Succes met je presentaties! Veel succes, wordt vast leuk!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1